Apple köper trasiga mobiler

De flesta har nog varit med om att deras mobiler gått i kras och inte kunnat användas mer. Detta försöker nu Apple göra något åt eftersom de erbjuder sina kunder att lämna tillbaka sina trasiga telefoner och få en peng för att köpa ny.

Inom en snar framtid kommer du kunna sälja din trasiga Iphone direkt till Apple, skriver Aftonbladet. Apple planerar nämligen på att utöka sin återvinningsplan genom att köpa begagnade Iphones med trasiga hemknappar, kameror och skärmar. Redan nu erbjuder företaget sina kunder att byta in trasiga mobiler mot pengar i butiken men man har då endast tagit emot mobiltelefoner som haft ett trasigt inre och inte yttre. Detta blir det dock ändring på nu. Återvinningsplanen kommer även att omfatta nyare Iphone-modeller och Apple hoppas på att man genom detta kommer att sälja fler Iphones.

Behövs mer pengar10547743-smartphone-with-a-broken-screen

Att man snart kan byta ut sin trasiga mobiltelefon och få pengar till att köpa en ny, är självklart en oerhört glad nyhet för de flesta, speciellt de som är lite klantiga. Men de pengar man får från Apple till nästa köp är självklart inte tillräckligt mycket för att finansiera en helt ny telefon. Man kommer vara tvungen att lägga till en slant själv. Har man inte de pengarna kan man alltid ta ett mindre lån hos exempelvis meddelandelan.se/lana-pengar. Att ha en mobil är trots allt lite av en nödvändighet i dagens samhälle och en investering värd att göra. Det kan faktiskt också bli så att man måste låna till hela mobilbeloppet. Är mobilen fuktskadad till exempel så får man oftast inte tillbaka några pengar. Läs mer.

Laga gamla mobilen

Ett annat alternativ om telefonen är trasig och man inte har pengar till eller lust att låna pengar till en ny, är att laga den gamla. Det finns mängder av verkstäder runt om i Sverige som specialiserar sig just på att laga Iphones. I Sydsvenskan kan man läsa att branschen för mobillagning är hård och att konkurrensen är stor. Detta gynnar självklart konsumenterna eftersom man både kan få sin mobil lagad snabbt och till en billig peng om man så skulle vilja.

Scroll to top