iPhone – mer än bara en telefon

Många som använder en iPhone, har även en bärbar Mac, stationär, iPad eller en iPod – eller så har de någon gång ägt en. För när det kommer till Apple så blir det mer att man är en familj. Vi tillhör Apple-familjen, och vi är väldigt stolta av att göra det. Även om en iPhone kanske inte är väldens tåligaste mobiltelefon, så finns det alltid bra iphone service vi kan vända oss till om det skulle vara så att vi krossar skärmen, eller något liknande. För Apple designar snygg elektronik – som vi vill använda och visa upp. Miljontals människor kan inte ha fel då sedan lanseringen 2007 av den första mobilen har den sålts över 243 miljoner exemplar. Vad gäller den nya iPhone 5 spås den sälja i miljonexemplar.

”Börsen tog emot den nya telefonen med ro. Vid beskedet dök först aktien men återhämtade sig omedelbart och handlades strax innan stängning ungefär 1,3 procent upp. Apple befäster sin position som världens största bolag.”

Iphone 5

Den nya Iphonen som kommer ta Sverige och hela världen med storm. Nu handlar det inte längre så mycket om hårdvara, utan användargränssnitt och mjukvara. Även om Apples produkter ibland kan bugga och låsa sig, är vi alltid efter en tids irritation förlåtande och aldrig har vi planer på att vara otrogna. Även om den nya femman har en annan laddare så är det något vi får leva med och snart kommer se som självklart. Nu kan man använda Face Time över mobilnätet, Siri är förbättrad och telefonen är tunnare. Men, de gamla modellerna funkar utmärkt. Fast, självklart vill vi bara ha det bästa och det senaste.

Scroll to top